Change Management

Het coachen van het Change Management proces

Het goed beheren van de impact van een project op de organisatie is een belangrijke Key Success Factor van een ICT project.Trilogy levert advies voor uw ICT projecten

De betrokkenheid van het top management, het oplossen van weerstand tot verandering op alle niveaus, communicatie en motivatie, aanpassen van rol- en verantwoordelijkheidsverdeling zijn belangrijke change management uitdagingen die specifieke aandacht vereisen. Het change management moet bovendien in combinatie met het noodzakelijke stroomlijnen van de organisatie en de processen verlopen.

In de meeste mislukte projecten is het gebrek aan aandacht voor het Change Management de oorzaak.Klanten, projectleiders en softwareleveranciers hebben niet altijd de noodzakelijke vaardigheden noch de ervaring om de Change Management uitdagingen met goede kansen aan te gaan. Op basis van onze uitgebreide ervaring en van onze TriStar projectmethodologie kunnen we uw project team coachen en aanvullen zodat de juiste Change Management focus behouden blijft.

 

Trilogy – Levert advies voor uw ICT projecten

 

 

Trilogy biedt bedrijfsvriendelijk advie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: