Competencie ondersteuning

Aanvulling van competencies

De PixysGroup ondersteuning op maat van de specifieke noden van de klant

Projecten hebben een grote behoefte aan interne resources, naast de externe resources die door de leverancier aangeleverd worden. DezeTrilogy levert advies voor uw ICT projecten interne resources zijn meestal reeds zwaar belast met operationele taken.

Het inpassen van extra mankracht en competentie in het project team kan een goede beslissing zijn om tot een uitgebalanceerd team te komen.

De domeinen waarin PixysGroup ondersteuning kan bieden zijn divers: project management, analyses, testen, migratie, gebruikersondersteuning.

Show Case : « Gemeenschappeljk Motorwaarborgfonds »

Trilogy – Levert advies voor uw ICT projecten
PixysGroup – Levert advies voor uw ICT projecten

Het G.M.W.F. heeft besloten om zijn bestaande systemen te vervangen. Het project is vrij omvangrijk en is gepland over verschillende jaren. Het bestaande IT team dat net werd vernieuwd was niet in staat de additionele werklast van de nieuwe ontwikkelingen op zich te nemen.

Het G.M.W.F heeft daarom verschillende PixysGroup professionals gevraagd voor ondersteuning in de volgende domeinen: analyses, opvolging van derde partijen en leveranciers, testen, data migratie en change managementsupport.

Trilogy – Levert advies voor uw ICT projecten

 

 

Trilogy biedt bedrijfsvriendelijk advie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: