Maak uw systemen volledig betrouwbaar

Bedrijven worden meer en meer afhankelijk van ICT en de ICT systemen voor hun communicatie en operaties. Het verhogen van de betrouwbaarheid van deze systemen wordt daarom steeds belangrijker. De goede werking van een ICT omgeving wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van de infrastructuur en de applicaties, maar ook en vooral door de processen die al dan niet aanwezig zijn om de infrastructuur en de applicaties te beheren en Trilogy levert advies voor uw ICT projectencontinu aan te passen aan de behoeften van de organisatie.

PIXYSGROUP heeft specifieke diensten ontwikkeld om de betrouwbarheid en de kwaliteit van uw ICT platformen door te lichten en te verbeteren.

We focussen op drie domeinen:

IT Governance: heeft uw organisatie voldoende maturiteit in het beheren van ICT processen, zoals: het opzetten van strategisch ICT plan, de aanschaf en implementatie van oplossingen, project management, het beheer en de support van applicaties, de monitoring van de performantie van de ICT processen?

Service Desk: hoe kun u de dienstverlening aan uw interne klanten organiseren en verbeteren?

Beveiliging: wat zijn uw beveiligingsrisico’s en hoe die te voorkomen?

Voor de audit en voor het formuleren van verbeteringsacties gebruiken de PIXYSGROUP adviseurs algemeen aangenomen standaarden zoals CobiT en ITIL. Onze uitgebreide kennis van en inzicht in deze standaarden laat toe om de direct toepasbare elementen uit deze standaarden te selecteren.

Elke audit omvat de volgende onderdelen:

  • Een doorlichting van de “As Is” situatie: wat zijn de behoeften hoe positioneert uw organisatie zich in functie van de behoeften?
  • Een beschrijving van de “To Be” situatie: op welke domeinen is verbetering mogelijk en wat is hiervan de toegevoegtde waarde?
  • Een concreet actieplan om de “To Be” situatie stapsgewijs te realiseren.

 

Trilogy biedt bedrijfsvriendelijk advie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: