IT Management

De ICT technologie is sterk geëvolueerd tijdens de laatste jaren en de ICT management methoden hebben zich hieraan moeten aanpassen.

De goede werking van een ICT omgeving wordt niet alleen bepaald Trilogy levert advies voor uw ICT projectendoor de kwaliteit van de infrastructuur en de applicaties, maar ook en vooral door de processen die al dan niet aanwezig zijn om de infrastructuur en de applicaties te beheren en continu aan te passen aan de behoeften van de organisatie.

De kwaliteit van de IT management processen kan men het beste evalueren door gebruik te maken van de algemeen aangenomen standaarden van CobiT en ITIL.

PixysGroup helpt IT afdelingen om hun Operational Excellence te verbeteren door middel van de volgende stappen:

  • Operationele audit  : onafhankelijke evaluatie ten aanzien van de standaarden – adviezen ter verbetering – begeleiding van de implementatie van het actieplan
  • Informatieplan: het IT raamwerk voor de middellange termijn – rol en verantwoordelijkheidverdeling voor de IT afdeling, de gebruikersorganisatie, en derde partijen – uittekenen toekomstige applicatie-architectuur
  • Beveiligingsaudit
  • Evaluatie van de bestaande leveranciers
  • Tijdelijke ondersteuning van de IT resources tot en met IT management opdrachten

Trilogy – Levert advies voor uw ICT projecten

 

Trilogy biedt bedrijfsvriendelijk advie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: