Verhoog substantieel de slaagkansen vanuw ICT projecten

Het leiden en beheren van ICT projecten is een vak waarvoor de competenties niet noodzakelijk automatisch terug te vinden zijn in uw organisatie.

Men vereist enerzijds van de projectleider dat hij in staat is om de Trilogy levert advies voor uw ICT projectengekozen methodology stringent te volgen maar anderzijds wordt er ook verwacht dat hij de methode aanvult met een aantal taken en vaardigheden zoals: communicatie, change management, leveranciers contract management enz…

Het leiden en beheren van ICT projecten onze core business. PIXYSGROUP heeft daarom de TriStar methodology ontwikkeld door zich te baseren op Prince2 en PMI principes en heeft ze aangepast aan de behoeften van de bedrijven in de Benelux.

PIXYSGROUP heeft in de loop der jaren een succesvol recept ontwikkeld voor het begeleiden van ICT projecten waardoor een quasi garantie op succes dank zij PIXYSGROUP mag worden verwacht. De PIXYSGROUP adviseurs weten aan welke voorwaarden elke fase van het project dient te voldoen voor een gegarandeerd succes. Indien deze voorwaarden niet zijn voldaan dan helpt PIXYSGROUP u de noodzakelijke maatregelen te daarvoor te nemen met de hulp van zijn methodologie, zijn competentie en zijn ervaring.

Deze diensten van PIXYSGROUP kunnen als volgt samengevat worden:

  • Opleiding in Project management
  • Implementatie van een bedrijfsspecifieke methodologie
  • Invoeren van een Project Management Office (PMO)
  • Coachen van uw Projectleiders of Change managers
  • Ondersteuning van de Projectleider of change manager personeelsbezetting

Trilogy biedt bedrijfsvriendelijk advie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: